Meteen naar de inhoud

Wisselingen in het bestuur

Kennisgeving vertrek bestuurssecretaris

Helaas heeft Marja van den Ing, onze bestuurssecretaris, aangegeven dat zij zich in de loop van september uit haar functie terug zal trekken. Dit betekent dat wij met ingang van september een vacature hebben voor de functie van bestuurssecretaris. Wil jij het bestuur van IDTA Nederland/Dutch Area komen versterken als bestuurssecretaris, dan kan je je interesse hiervoor kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@idta-da.com.

Wij hopen uiteraard op een snelle reactie, zodat Marja nog in de gelegenheid is om met haar opvolger een goede overdracht te verzorgen.

Aanstelling nieuwe penningmeester

In januari werd de vacature voor de functie van penningmeester open gezet. Mede door COVID-19 en de lange periode van onduidelijkheid over hoe nu verder heeft het veel langer geduurd om iemand te vinden. Dit is inmiddels gelukt. Het bestuur is aangevuld met een nieuwe penningmeester, namelijk Mandy van Rijssen, die zich binnenkort hier zal voorstellen.

Via deze weg verwelkomen wij Mandy graag in het bestuur als penningmeester en wensen haar een leuke, voorspoedige tijd bij IDTA Nederland/Dutch Area.