Meteen naar de inhoud

IDTA Dutch Dance Day en nieuw gekozen bestuur

Volgens de regels van IDTA Engeland zijn alle aangesloten Area’s verplicht om een keer per jaar een AGM (Annual General Meeting, ook wel Algemene Leden Vergadering) te organiseren. IDTA Nederland / Dutch Area doet dit altijd in september in combinatie met de IDTA Dutch Dance Day.

De IDTA Dutch Dance Day werd dit jaar op 18 september gehouden, waarbij diverse lectures worden verzorgd door onze gastdocent Julie Fryer. De aanwezige leden en andere belangstellenden hebben genoten van de lectures in het ochtendprogramma.

Tijdens de middagsessie waren de lectures voor de leerlingen die zich hadden opgegeven voor deze gezellie en super-leerzame dag. Ook van deze lectures werd zeer genoten! Ze waren niet alleen goed voor de opwaardering van de kennis van de deelnemers, ook de gezamenlijke uitvoering leidde soms tot hilarische momenten. Namens alle aanwezigen danken wij Julie Fryer nogmaals hartelijk voor het delen van haar kennis en aanwezigheid.

Tussen de ochtend- en middag-lectures werd de AGM gehouden, waarbij tevens de verplichte verkiezing van een nieuw bestuur op de agenda stond. Hierbij is door de leden gekozen voor een nieuwe samenstelling van het bestuur van IDTA Nederland / Dutch Area.

In de nieuwe formatie verwelkomen wij Norbert van Wijk als voorzitter, Hudson Louis als penningmeester en Willy Buitenhuis als bestuurssecretariaat (zie ook https://idta-da.com/bestuur/).